Kitoko

Kitoko ASP

Geïnspireerd door de rijke, natuurlijke bronnen van Afrika, Kitoko combineert de natuur en wetenschap om deskundige therapie te leveren voor elk haartype of zorg - in een heerlijke, zintuiglijke ervaring. Dit luxe assortiment van salon en homecare behandelingen combineert voedende botanische extracten met unieke technologie om natuurlijk mooi, gezond uitziend haar te onthullen. Elk Kitoko product bevat een unieke botanische mix, vakkundig geselecteerd door onze ontwikkelingschemici voor hun ongelooflijke verjongende en herstellende kwaliteiten die specifiek gericht zijn op uw specifieke haar of hoofdhuid zorg. In combinatie met onze unieke Electron Acceptor-technologie en ultra-zachte formules, zal Kitoko Advanced Hair Therapy je haar transformeren met echte, ongeëvenaarde resultaten.
Kitoko Advanced Hair Therapy bestaat uit een volledige professionele kapperslijn van kleuring, verzorging en styling producten. Elke product straalt luxe met de kracht van de natuur uit. Zoals altijd vrij van parabenen, Sulfaten, minerale olieën, waxen is VEGAN-friendly en natuurlijk niet getest op dieren. Dit alles volgens onze ASP dna.
Kitoko Advanced Hair Therapy is ideaal voor concept salons die de meerwaarde van botanische ingrediënten en de luxueuze, exclusieve kapperslijn weten te waarderen.
 
Kitoko Oil Treatment

Kitoko Oil Treatment

9,95

Kitoko oliebehandeling is een heerlijke mix van Karité en Argan olie, rijker aan antioxidante.....